PRINCIPALII PARTENERI FED SPIEL SPORT

Fed Spiel Sport prin oferta generoasa de produse, prin corectitudine si promptitudine a dovedit in cei peste 20 de ani de activitate ca este un partener de incredere si prin urmare a intarit relatiile de colaborare cu numerosi parteneri de renume mondial.

ERREA

Si-a deschis portile in 1988 in Italia, si astazi este lider in producerea si vanzarea articolelor sportive pentru fotbal, baschet, volei, handbal, rugby si free-time. Produsele ERREA, prin calitatea oferita, s-au bucurat de un succes deosebit in randul clientilor sai fideli, valoarea vanzarilor depasind estimarile noastre.

EURO SEATING

EURO SEATING, isi desfasoara activitatea din 1994. Dealungul anilor compania a realizat numeroase inovari in domeniul design-ului si a realizat numeroase produse folosind tehnologii de ultima generatie pentru a implementa materiale noi in produsele sale. La ora actuala compania este lider in fabricarea scaunelor pentru sali: de conferinta, cinematografe, teatru, scaune VIP si sali de concerte. Compania se poate mandri cu peste 60 de patente inregistrate oferind produse conform normelor de calitate ISO 9001 si ISO 14001.

SPORT SYSTEM

SPORT SYSTEM proiecteaza, produce, instaleaza si comercializeaza echipamente si articole pentru gimnastica, atletism, sporturi individuale si de echipa, pe langa o linie completa de mobilier si accesorii pentru anexele campurilor de joc. Specializata dintotdeauna in productia de instalatii inovatoare de baschet omologate pentru competitii internationale, Sport System este partener al “Fiba Research & Study Centre” si furnizorul oficial al celor mai prestigioase echipe de baschet italiene si externe. Prima intreprindere din sector ce a implementat un sistem de societate calitativ, Sport System este actual in posesia certificatului de calitate conform normei ISO 9001/2000.

OMSI  TALIA

 a fost infiintat in 1961 in Zola Predosa, aflat in zona industriala a orasului Bologna. Firma s-a specializat in transformarea si utilizarea materialelor plastice precum polipropilena si poliamida in productia de carcase plastice utilizate de institutiile publice , dotari sali de sport, stadioane, sali de cultura si cinema. Din 2002 OMSI devenit parte din grupul TWINS, unul dintre cei mai importati producatori de accesori de plastic pentru scaune si banci, avand companii colaboratoare si sectii in 4 tari.

PHYTO PERFORMANCE si SIXTUS ITALIA

Companii care ofera produse de medicamentatie, accesorii pentru ingrijirea medicala a sportivilor si produse de tonifiere si fortificare inainte si dupa sport, sunt colaboratorii firmei noastre de mai bine de 10 ani. Printre beneficiarii produselor, enumeram o parte din clientii nostrii fideli: Federatia Romana de Baschet, F.C.M. UTA Arad, F.C. Politehnica Timisoara, Baschet Club ICIM Arad, F.C. Pandurii Tg-Jiu, SC Medasso Consult.

italcar-patrat

ITALCAR

ITALCAR, ofera o mare variate de vehicule electrice: utilitare, vehicule de turism si golf; precum  si piese de schimb pentru acestea. FED SPIEL SPORT se poate mandri cu contractul de colaborare incheiat cu ITALCAR si cu faptul ca este unicul distribuitor in Romania a produselor sale.

LIMONTA SPORT

Este o societate italiana, leader in proiectarea si productia de pardoseli speciale utilizate in instalatiile sportive si terenuri de iarba sintetica.

Federatia Romana De Volei

IPA Romania

OFERTA FEDSPORT & EUROSEATING

Pentru oferta FED SPIEL SPORT & EUROSEATING dati click aici!