Despre noi

SC FED SPIEL SPORT SRL si-a deschis portile in 1994 in Romania,din dorinta unui om care a iubit si iubeste in continuare sportul. Acest om, d-l FLORIN BALAN, fost vicepresedinte la Clubul SPORTUL STUDENTESC si ulterior la Clubul UTA Arad este fondatorul societatii FED SPIEL SPORT. Rezultatul experientei sale in ambitul sportiv a facut ca astazi FED SPIEL SPORT sa fie unic importator si distribuitor al articolelor sportive pentru fotbal, baschet, volei, handbal, rugby si free-time, al firmei ERREA SPORT din Italia. De asemenea, firma personalizeaza echipamentele prin imprimari si broderii.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri, firma noastra a devenit partener oficial si al firmei LIMONTA SPORT SPA, producator de iarba sintetica (gazon sintetic) omologata FIFA si UEFA, precum si de suprafete tip PVC pentru sali de sport. Dotarea acestora, se face cu aparaturi speciale omologate de FIBA, FIV, FIH, realizate in colaborare cu firma SPORT SYSTEM ITALIA, precum si cu firma ITALCAR ITALIA, prin intermediul careia comercializam autovehicule pe baza de acumulatori pentru transportul sportivilor accidentati.

Pentru a diversifica activitatile firmei, aceasta importa si monteaza banci de rezerva, scaune pentru tribune, scaune VIP personalizate cu siglele cluburilor sportive si nu numai, marca EUROSEATING Spania & OMSI Italia.

Totodata, putem oferi sportivilor, o gama variata de produse farmaceutice: kelen (gheata sintetica), creme si uleiuri de masaj, medicamentatie si accesorii furnizate de firmele PHYTO PERFORMANCE ITALIA & SIXTUS ITALIA.

Impreuna cu firma BERTELE ITALIA, FAVERO ITALIA executam panouri publicitare si tabele electronice de diferite dimensiuni.

SC FED SPIEL SPORT SRL se implica activ in promovarea sportului, fiind un sustinator a jocurilor de echipa, a performantei si a victoriei. Astfel firma noastra a sponsorizat in colaborare cu ERREA SPORT ITALIA, echipele de fotbal: F.C.M. UTA ARAD, F.C. RAPID BUCURESTI, C.S. PANDURII TARGU-JIU, F.C.U. CRAIOVA,  F.C. CFR CLUJ, Echipa Nationala de Baschet feminin, C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu  si  Federatia Romana de Volei.

Parteneri Fed Spiel Sport _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ &  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  SPONSORI TEHNICI

frdv

Linia echipament ROMANIA

frdv

Linie Echipament ROMANIA pentru Echipa Nationala Volei Fete participanta la Campionatul European de Volei Olanda

CERTIFICARI

microcert

ECHIPAMENTE SPORTIVE ERREA

SCAUNE STADIOANE SI AMFITEATRE

AMENAJARI TERENURI

TERENURI IARBA SINTETICA SI TARTAN

ACCESORII SPORTIVE

PROIECTE
RECENTE

Impreuna cu partenerii nostrii am cotribuit la realizarea numeroaselor sali, stadioane si terenuri de sport printre care: